Beeld dierenartsenpraktijk Ypenburg

Van Leeuwen, Kip en Van Osch zijn dierenarts... aan de Torenvalklaan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Wat hebben dokter Van Leeuwen, dokter Kip en dokter Van Osch met elkaar gemeen? Ze hebben alledrie een dierennaam! Heel toevallig dus dat ze ook nog eens alledrie dierenarts zijn. In dezelfde praktijk. Aan de Torenvalklaan. 

Mette van Leeuwen (tweede van links op de foto), Mariëlle Kip (in het midden) en Wigand van Osch (de enige man) hebben met z'n drieën een dierenartsenpraktijk in de Haagse wijk Ypenburg. Dat de drie dierenartsen met dierennamen samenwerken is puur toeval. Ze kenden elkaar al van vorige banen en omdat dat goed klikte, zijn ze gaan samenwerken.

Naambordje

En ook de straatnaam hebben ze er niet met opzet bij gekozen. Veel mensen vinden de combinatie van namen wel erg grappig. Het naambordje van de praktijk wordt vaak door lachende mensen op de foto gezet. 

Beeld dumpert

De dierenartsen zelf hopen dat het naambordje er in toekomst nog grappiger uit komt te zien.  'We hebben net een nieuwe dierenarts in dienst, zij is ongetrouwd en we hopen dat zij iemand vindt met een dierenachternaam. Dat zou superleuk zijn', vertelde Mette van Leeuwen deze week tegen Omroep West

Anderen lazen ook: Actie voor twee achternamen per kind.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps