Lady Gaga

Van sukkeltje tot ster (2): Lady Gaga

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Ben jij niet moeders mooiste, heb je een rotrapport of bak je gewoon he-le-maal nergens iets van? Geen zorgen! Veel beroemdheden waren vroeger minstens zulke buitenbeentjes. In deze rubriek stellen we ze aan je voor. Vandaag aflevering 2: Lady Gaga.

Als er IEMAND stoer en onverschrokken is, is het wel wereldster Lady Gaga. Ze loopt rond in een vleesjurk en heeft soms een haarknot als de toren van Pisa. Maar ooit was de coole popdiva gewoon Stefani Joanne Angelina Germanotta. Een onzeker meisje van hardwerkende ouders.

Dun zijn

Met een te grote neus, onhandelbaar bruin krulhaar en iets te veel vet op haar buik. Dat kwam volgens haarzelf door de grote borden spaghetti die haar Italiaanse vader elke avond voor haar neus zette. ‘Waarom eten we dit voedsel?’ vroeg ze steeds. ‘Ik wil dun zijn!’

Op school werd Stefani flink gepest. Daarom heeft ze nog altijd een hekel aan treiterkoppen. Jaren geleden richtte de zangeres al een stichting op tegen pesten. Want de kleine Stefani liet het misschien zwijgend over zich heen gaan, Lady Gaga vecht terug!

Lees ook aflevering 1 van deze Van Sukkeltje tot Ster-rubriek: Jamai

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Lady Gaga: kopie van wie niet eigenlijk.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.