Foto: Unsplash

Vanaf 1 juli mag je weer binnen sporten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Zit je op turnen? Of op dansles? Dan kun je binnenkort weer naar de sport-training. Buiten sporten mocht al een tijdje, maar vanaf 1 juli mag er ook weer binnen worden gesport.

Bij een persconferentie vertelde Rutte al eerder dat de sportscholen binnenkort weer open mogen. Over andere binnensporten vertelde hij toen niks. Maar volgens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport mogen alle binnensporten weer vanaf 1 juli.

Binnen trainen

Goed nieuws dus als je op turnen of dansles zit. Maar ook als je bijvoorbeeld binnen tennist, badmintont of volleybalt. Weer lekker binnen trainen dus! Maar volgens de regering gaat dat alleen door, als het ook echt kan. De versoepeling kan worden uitgesteld als er in de komende weken toch teveel nieuwe besmettingen met het coronavirus zijn.

Anderen lazen ook: 'Ik had zin in een échte training.'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Bij mijn sportclub weten ze niet of ze weer gaan sporten! Oeps Duimomlaag Vraagtzichaf Rentweg

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.