Veel verdachts bij Jumbo

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

In Groningen is donderdag een Jumbo-supermarkt ontruimd omdat er een verdacht pakketje lag. Het ding lag in een prullenbak buiten de winkel. Loos alarm: het was gewoon een oude rugzak! Maar het was niet de eerste keer dat er gedoe is bij de winkelketen.

De Jumbo heeft te maken met een afperser. Sinds mei is het al hommeles. Op 8 mei wordt een kleine bom gevonden in een Jumbo-winkel in Groningen. Die wordt uitschakeld door de politie. Drie weken later ontploft er zelfs een lichte bom bij een andere Jumbo. Er vallen geen gewonden, alleen een raam sneuvelt.

Vals alarm
Weer een week later komt er een valse bommelding binnen bij een filiaal in Groningen. Alle klanten moeten hup de winkel uit, de gebouwen eromheen worden ontruimd. Maar niks te vinden!

Weer wat later komt er een raar kaartje binnen bij een winkel in Zwolle. Er zit explosieve stof in de kaart, maar het is maar een klein beetje. Gelukkig is de politie er op tijd bij. En nu die rugzak weer! De politie is hard op zoek naar de dader. Die moet veel van explosieven, elektronica en computers weten. De man eist geen geld, maar bitcoins: digitale munten.  

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen dit is niet normaal
Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen Juichen

wat erg. ik hoop dat ze de dader vinden Duimomhoog

Sis miet mormaal

Das echt dat mensen dat doen

wow, mijn moeder doet altijd boodschappen bij de jumbo en ik ga dan vaak mee. je moet je eens voorstellen dat jij aan het winkelen bent en je moet uit de winkel omdat er een bom in ligt en dan blijkt het loos alarm te zijn. wel goed van jumbo dat ze het ontruimen.

ja wel balen voor de jumbo dalijk krijgen ze minder klanten omdat hun het nog steeds een beetje geheimzinig lijkt

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps