trampoline

Verdrietige Tim (9) krijgt nieuwe trampoline

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

De 9-jarige Tim uit Gouda is blij. Hij krijgt namelijk van ProRail een nieuwe trampoline. Zijn oude kwam vorige week donderdag tijdens de zware storm op de spoorlijn terecht. 

De harde wind blies Tims trampoline uit de tuin, waardoor deze verderop op het spoor belandde. De trampoline overleefde de ontmoeting met een sprinter tussen Alpen aan de Rijn en Gouda niet. Ook de wielen van de trein raakten beschadigd. Daardoor kon de trein niet verder.

Verdrietig

De botsing tussen de vliegende trampoline en de trein werd zelfs wereldnieuws toen ook de Amerikaanse krant The Washington Post en de Engelse krant The Independant er een bericht over schreven. Toen ProRail hoorde hoe verdrietig Tim was over het verlies van zijn trampoline, besloot de spoorwegbeheerder hem een nieuwe te geven. ‘Je krijgt een gloednieuwe trampoline van ons Tim. Veel plezier ermee!’ twitterde ProRail.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Foto's en filmpjes extreme storm over Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Best aardig van ProRail.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.