Bella is weer thuis. Foto Scottish SPCA

Verdwaalde kat Bella na 4 jaar weer thuis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Een Schotse kat die al jarenlang verdwaald was, is terug bij zijn baasjes. Bijna vier jaar later vond kat Bella, dankzij een oplettende voorbijganger, de weg terug naar huis. 

Bella verdween in 2017. Op de dag dat het gezin waar ze woonde, terugkwam van vakantie. Die ochtend had ze nog eten gekregen van een vriend van het gezin, maar daarna verdween ze. 

Onder een auto

Op 29 januari werd ze schuilend onder een auto gespot, op zo’n 24 kilometer van haar huis. Kletsnat van de regen was ze. De voorbijganger belde de dierenambulance en die nam haar mee.

Gelukkig kan Bella zich weer lekker opkrullen in een behaaglijk dekentje. De tekst gaat verder onder de foto.

Bella is weer thuis. Foto Scottish SPCA

Opgespoord

Bella was wat aan de dunne kant, maar leek verder gezond. Én: ze was gechipt. Haar baasjes konden zo dus opgespoord worden. Haar baasje vertelt: 'We waren in shock toen we hoorden dat ze na bijna al die tijd weer terecht was. En natuurlijk ontzettend blij. Vooral één van onze zoons, omdat Bella vaak bij hem op de kamer slaapt.'

Anderen lazen ook: Oudste DNA ooit ontrafeld uit mammoetresten

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook