Verstappen mexico

Verstappen wint Formule 1, Hamilton wordt kampioen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Max Verstappen won zondag weer de Formule 1 in Mexico. Dat was de tweede keer dit seizoen. Hij had een flitsende start en lag na de eerste bocht meteen vooraan. En die koppositie gaf hij niet meer af!

Verstappen was blij dat hij tijdens de race geen problemen kreeg met zijn auto. 'Ik wil Red Bull bedanken. Het team heeft het heel goed gedaan. Ik geloof echt in ze. Daarom heb ik mijn contract ook verlengd. Als we volgend seizoen sterk kunnen beginnen, dan hebben we het heel goed voor elkaar', dat meldt Nu.nl.

verstappen mexico

Nederlands tintje

Verstappen werd dan wel winnaar gister, maar wereldkampioen werd-ie niet. Die titel ging naar Lewis Hamilton.

Doordat Verstappen won kreeg de Formule 1 in Mexico een Nederlands tintje. Dj Hardwell deed daar nog een schepje bovenop en samen vierden ze feest. Dat zie je wel op de foto hieronder.Verstappen mexico

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Verstappen stapt niet over naar een ander team of Max Verstappen rijdt caravan in de prak.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind dat max verstappen het goed heeft gedaan ik heb ook gekeken en het was een goede race ga zo door Maxie Duimomhoog

leuk ik heb het ook gekeken ben een fan van max verstappen. Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps