Bob

Vieze Bob is weer lekker fris

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Arme Bob. Hij zag er niet uit toen hij zaterdag in de buurt van Rotterdam gevonden werd. Zijn vacht stonk en zat vol klitten en viezigheid. En echt lekker kijken kon hij ook niet met al die vieze slierten voor zijn ogen. Gelukkig is hij nu weer helemaal fris.

Bob werd gisteren door de kapper onder handen genomen. En dat was nodig ook. Bij zijn knipbeurt verloor hij maar liefst 1,3 kilo haar. En dat is een heleboel voor zo’n klein hondje.

Bob Marley

Bob werd zaterdagavond zwaar vervuild gevonden bij de Kralingse Plas bij Rotterdam. Het hondje werd door de dierenopvang Bob Marley genoemd, omdat hij ook een soort dreadlocks had. Net als de beroemde reggae-zanger.

Bob Marley

Geschoren

Bob was zo vervuild, dat hij nauwelijks nog kon lopen door het zwaar vervilte haar. Inmiddels is hij nagekeken door de dierenarts en kerngezond verklaard. Bij de dierenarts is hij ook geschoren. Dat karwei duurde anderhalf uur. ‘Op dit moment is hij bij ons in de opvang, hij is lekker gewassen en heeft een heerlijke jas aangekregen want hij is niet gewend om zo in zijn blootje rond te lopen’, meldt Dierenopvangcentrum Vlaardingen.

 

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik van Ali baba’s leuk

PLANET. OASTER

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps