ANP

Vliegtuigwrak van voetballer Sala gevonden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het vermiste vliegtuig van voetballer Emiliano Sala is gevonden. Na een zoektocht van twee weken werd het wrak zondagochtend gevonden in Het Kanaal, de zee tussen Engeland en Frankrijk.

Het vliegtuig de Piper Malibu 46 verdween twee weken geleden tijdens een vlucht van de radar. Aan boord was de 28-jarige voetballer Emiliano Sala en zijn piloot David Ibbotson. Sala was onderweg van zijn oude voetbalclub FC Nantes naar Wales, waar hij 3,5 jaar zou gaan spelen bij de voetbalclub Cardiff.

Inzamelingsactie

De afgelopen weken werd er zonder resultaat naar het verdwenen vliegtuig gezocht. Familieleden van de voetballer besloten daarom om met een inzamelingsactie geld in te zamelen voor een nieuwe onderzoeker. Het team van deze onderzoeker deed gisteren uiteindelijk de vondst dankzij het gebruik van een onderwaterboot.Het is nog niet duidelijk of de lichamen van Sala en de piloot in het vliegtuig zijn gevonden.

Bang

Vlak voordat het vliegtuig van de radar verdween stuurde Sala nog een audiobericht naar zijn vrienden. Hierin vertelde hij dat hij er iets mis was met het vliegtuig en dat het toestel ‘uit elkaar lijkt te vallen’. Ook stuurde hij dat hij ontzettend bang was.

Anderen lazen ook: Een nieuwe move is geboren: de Ronaldon't.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps