Foto: Bastiaan Musscher

Vlogtips van Dylan Haegens

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Op kindcentrum Talent.nl in Meppel stond maandag een bekend gezicht voor de klas. YouTuber Dylan Haegens kwam langs om te vertellen hoe je dat nou doet, een leuke vlog maken. Sanne (11, links op de foto) had de wedstrijd Vlog je leraar gewonnen. Ook aan Kidsweek geeft Dylan wat tips weg. 

- Kijk of je het écht leuk vindt om te YouTuben. Veel mensen doen het omdat ze rijk willen worden of bekend willen worden. Maar dat gebeurt echt niet zo snel. 

- Zorg voor vaste dagen waarop je filmpjes uploadt. Het liefst zo vaak mogelijk. Dat is duidelijk voor mensen. 

- Wees origineel. Er staat al zoveel op YouTube. Daardoor is het moeilijk maar probeer toch zo creatief mogelijk te zijn. Veel mensen kopieren een ander en om te oefenen is dat prima, maar als je een eigen kanaal hebt raad ik aan vernieuwend te zijn. Anders val je niet op.  

- Soms is het moeilijk om in je eentje vernieuwende ideeen te bedenken. Vraag hulp aan anderen. Meer hersenen werken altijd beter! 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de Kidsweek-krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Leuk nieuwtje. Ik hoop dat hij ook een keer op onze school komt. Ik ben een grote fan... Trouwens jullie hebben leuke kinder krant gemaakt.Grote fan Xxxxx

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps