Beeld pixabay

Vluchtende mannen gooien half miljoen uit autoraam

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

De politie stond afgelopen week even vreemd te kijken. Tijdens een achtervolging in de buurt van Breukelen gooide een man ineens iets uit het autoraam. Het bleek een tas met daarin een half miljoen euro te zijn!

De auto met twee mannen erin reed op de snelweg A2 van Utrecht naar Amsterdam, toen de politie een verkeerscontrole wilde uitvoeren. De mannen leken eerst netjes mee te rijden, maar toen ze achter de politie aan de snelweg afreden, scheurden ze ineens keihard weg.

Tas

Bij die vluchtpoging zorgden ze voor gevaarlijke situaties. Andere mensen schrokken en moesten uitwijken naar de vluchtstrook. Tijdens de vlucht gooiden de verdachten toen ook nog een tas naar buiten. Daarin bleek een half miljoen euro te zitten.

Nóg een tas

De politie achtervolgde de verdachten en kon ze uiteindelijk klem rijden. In de auto werd nóg een tas met een half miljoen euro gevonden. De twee verdachten zijn opgepakt en zitten vast. Het geld is in beslag genomen.

Anderen lazen ook: Dieven stelen auto vol...sinaasappelen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Gaaf en raar

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.