Son Heung-min
Vliegensvlug sportnieuws

Voetbal in Duitsland, boos op Ajax en een voetballer in het leger

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

We moeten het door de coronacrisis al weken doen zonder sport. Maar daar komt gelukkig langzaam weer verandering in. Wat je gemist hebt? Dit zijn de leukste sportnieuwtjes van de afgelopen week.

Voetbal in Duitsland

De Eredivisie krijgt dit seizoen geen kampioen, maar dat geldt niet voor de belangrijkste voetbalcompetitie van Duitsland. De Bundesliga mag komend weekend alweer beginnen. De strijd om het kampioenschap wordt daar dus weer vervolgd. Wordt het Bayern München, Borussia Dortmund of toch Red Bull Leipzig?

Bundesliga Bayern München

Boos op Ajax

Sergio Reguilón, een verdediger van Real Madrid, is nog steeds boos dat hij vorig seizoen met 1-4 verloor van Ajax. Dat blijkt wel uit het filmpje hieronder. Hij streamt terwijl hij FIFA20 aan het spelen is. In het pakje dat hij openmaakt zit een oude bekende: Dusan Tadic. De aanvaller van Ajax was de ster tijdens de wedstrijd tegen Real Madrid. Reguilón is Tadic daarom liever kwijt dan rijk en besluit dus om hem meteen te verkopen!

Voetballer wordt militair

Son Heung-min, aanvaller bij de Engelse club Tottenham Hotspur, mag zich sinds afgelopen week ook militair noemen. Son komt uit Zuid-Korea en daar is het nog steeds verplicht om een militaire training te volgen. De voetballer besloot daarom tijdens de coronacrisis om naar zijn thuisland te vliegen en drie weken lang militaire training te krijgen. Hij hoorde uiteindelijk bij de beste vijf van de 157 militairen die meededen aan de training en is dus geslaagd! 

Son Heung-Min

Anderen lazen ook: Ajax kampioen ... of niet?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het jammer dat psv niet heeft gewonnen want papa heeft bij philips gewerkt en psv is een van mijn favoriete voetbalteams

ik ben voor Ajax ik ben blij!
als ajax kampioen is!
als de anderen winen ben ik Duimomlaag en boos!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps