Foto: EPA

Voetballer ontslagen na scheet?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

De Braziliaanse voetballer Marcelo werd vorig jaar ontslagen door zijn club Olympique Lyon. Lang was niet bekend waarom hij weg moest. Nu gaat het verhaal dat hij is weggestuurd door een scheet.

De Franse sportkrant L'Équipe bracht naar buiten waarom de voetballer zou zijn ontslagen. Hij zou in de kleedkamer een scheet hebben gelaten! Daarna zou hij daar samen met zijn team hard om hebben gelachen. 

Niks van waar

Niets mis mee, zou je denken. Toch schrijven veel kranten dat de sportief directeur van de club er niet blij mee geweest zou zijn. En daarom zou hij Marcelo hebben ontslagen. Maar of dit echt de reden was voor zijn ontslag? De voetballer zelf en de sportief directeur laten allebei op Twitter weten dat er niks waar is van dit verhaal. Waarom Marcelo dan wel is ontslagen is niet bekend.

Op Twitter zegt Marcelo ook niet blij te zijn met alle sites die dit nieuws verspreiden: 'Dankzij L'Équipe, moet ik na een lange tijd, terugkomen op Twitter om alles te ontkennen. De journalistiek is om te lachen.' 

Anderen lazen ook: Politiehond rent voetbalveld op

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook