Cristiano Ronaldo en zijn standbeeld

Voetballer Ronaldo krijgt 'mislukt' beeld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Tadaaa! Daar is-ie: het bronzen beeld van Cristiano Ronaldo. De voetballer mocht 'm woensdag zelf onthullen. Maar eh, echt lijken doet het beeld niet...

Cristiano Ronaldo is misschien wel de beste voetballer van de wereld. Veel mensen vinden hem daarom een held. En op het Portugese eiland Madeira al helemaal. Daar is Ronaldo namelijk geboren en opgegroeid!

Vliegveld

Om de speler van voetbalclub Real Madrid te eren, is nu het vliegveld van Madeira naar Ronaldo vernoemd. Bij de feestelijke onthulling woensdag werd ook een bronzen beeld van Ronaldo onthuld. Of nou ja: iemand die op Ronaldo moet lijken.

Afgrijselijk gezicht

Want eerlijk is eerlijk: echt lijken doet het niet. Het is een afgrijselijk gezicht, vinden veel mensen. Op internet verschenen allemaal grappige bewerkte foto's. Want als het beeld niet op Ronaldo lijkt, dan moet Ronaldo maar op zijn beeld lijken!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

WHAHAHA HAHAHAHA IK LACH ME DOOD Juichen Juichen Juichen

Zielig voor Ronaldo.

Ergens lijkt het wel een beetje op hem. Ik vind het knap dat hij nog vriendelijk tijdens de onthulling stond te lachen want zo vaag en ijdel als ie is stond ie zeker van binnen te janken.......Ergens gaat Messi nu zeker dood van het lachen hahaha Juichen

Beetje grappig, maar vervelend voor Ronaldo

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.