Foto: Shutterstock

Voetstappen in sneeuw verraden inbreker

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

De politie in Roosendaal hoefde zondag niet zo hard te werken. De agenten konden zelfs rustig aan doen! Na een auto-inbraak in Roosendaal rende man weg voor de agenten, maar door zijn voetstappen in de sneeuw werd hij snel gespot.

De 41-jarige dief sloeg een ruit van de auto in en nam kratten vol gereedschap mee, meldt Omroep Brabant. Daarna rende hij weg, door de sneeuw. Een getuige zag dat en belde de politie.

Makkie

Waarschijnlijk dacht de man er niet over na dat zijn voetafdrukken in de sneeuw duidelijk te zien waren, want hij bleef rennen voor de politie. Het kostte de agenten niet veel moeite om de dief achterna te gaan. Ze konden op hun gemak de sporen in de sneeuw volgen. De man probeerde zich nog te verstoppen achter een muurtje, maar op dat moment hadden de agenten hem al in de gaten. Een makkie dus! De man werd aangehouden en het gereedschap werd later teruggevonden.

Anderen lazen ook: Dief steelt auto, brengt kind terug.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook