TVOH

The Voice voor opa's en oma's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Kan jouw opa of oma toevallig heel goed zingen? Wie weet staat hij of zij straks op het podium van The Voice, want er komt een speciale editie voor oude mensen.

Na The Voice Of Holland en The Voice Kids, komt er volgend jaar een nieuwe editie bij: The Voice Senior. Inderdaad, speciaal voor mensen die ouder zijn dan 65 jaar. Dat heeft RTL vandaag laten weten. Drie van de vier coaches zijn al bekendgemaakt. Net als bij The Voice Kids zullen Marco Borsato, Ilse de Lange en Ali B. plaatsnemen in de rode draaistoelen. Wie de vierde coach wordt, is nog even geheim.

Eerst nog The Voice Kids

The Voice Senior zal ongeveer hetzelfde zijn als de andere twee programma's. Zo zijn er blind auditions, knockouts en liveshows. De eerste aflevering zal ergens in 2018 worden uitgezonden. Op dit moment is het achtste seizoen van The Voice Of Holland bezig, in februari begint het zevende seizoen van The Voice Kids. Waarschijnlijk is het pas daarna de beurt aan de zingende ouderen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Voice Kids-finaliste nu te zien bij The Voice in Turkije of Kleine Voice Kids worden groot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het wel een grappig idee!
Ik ga het sowieso kijken! Blij Duimomhoog

WoW dat is echt grappig
Blij Juichen

ik vind het een leuk idee,
als je als jong kind al hield van zingen maar je kon maar niet bewijzen dat je het wel kunt. dan kun je het nu nog een keer proberen.

Ik vind het super leuk en grappig Blij Juichen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps