Volleybal

Volleyballen op een bergtop

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Scoop is blij
Malou
van Zwieten

Twee volleyballers hebben een potje gespeeld op wel érg hoog niveau. De Noren Anders Mol en Christian Sørum beklommen de berg Svolvargeita en speelden op 150 meter hoogte de bal naar elkaar over. 

'Ik ga al zweten als ik hiernaar kijk', reageert iemand onder het Insta-filmpje van Anders Mol. Een ander vraagt zich af hoeveel ballen er naar beneden zijn gevallen voordat het filmpje geschoten was. 'Eigenlijk geen één', antwoordt de cameraman. 'De mannen weten hoe ze met hun ballen moeten omgaan!'

Bergvolleybal

De bekende beachvolleyballers zitten meestal niet vastgeketend aan een bergtop terwijl ze de bal overspelen, maar spelen op het strand. Maar nu ze toch een belangrijke wedstrijd moesten spelen nabij één van de mooiste plekken van Noorwegen, hebben ze hun talenten gecombineerd. Eerst een hike van 45 minuten, daarna een spannende klimsessie en vervolgens dus een potje volleybal.

Normaalgesproken speel je beachvolleybal op het strandNormaal gesproken staan de volleyballers met beide benen op het strand

Hoezo dan?

Waarom ze dit precies deden, dat blijft nog even een mysterie. 'Houd ons in de gaten voor een achter-de-schermen-filmpje', schreef Anders Mol nog wel op zijn Instagram-pagina. En de cameraman heeft het over een 'nieuw project'. 

Anderen lazen ook: Hoogtevrees en heimwee: tips tegen zomerse ellende

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Lol

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps