Beeld: Jeroen Kloppenburg

Vos snuffelt aan Thijs (10): 'Wel een beetje spannend'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Bijzondere beelden uit natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een vos was wel heel nieuwsgierig naar Thijs (10) uit Deventer, die het dier aan het fotograferen was. En dat vond Thijs toch wel 'een beetje' spannend.

Snuffelen

Thijs houdt van fotograferen. En van natuur en dieren. Toen hij de vos in zijn vizier kreeg, pakte hij zijn camera. En toen kwam de vos even bij hem snuffelen. Maar Thijs? Die bleef rustig zitten. 'Ik was bang dat hij anders zou schrikken en weg zou rennen', vertelt de jonge natuurfotograaf aan dagblad De Stentor.

Scherpe foto's

Maar koele kikker Thijs vergat wél even om zelf een foto te maken van het moment. Gelukkig had hij daarvoor al wel een paar scherpe foto's van de vos gemaakt. En zijn vader Jeroen was erbij, óók met zijn camera. Die maakte er bijzondere filmopnames van.

De foto helemaal bovenaan dit stuk is komt uit het videomateriaal van Thijs' vader, Jeroen Kloppenburg. De foto hieronder maakte Thijs zelf!

Jonge natuurfotograaf Thijs maakte deze vossenfoto. Beeld: Thijs Kloppenburg

Anderen lazen ook: Mick (7) vangt 1150 rivierkreeftjes: 'Rauwe kip werkt het best'

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik zie een tornadie dei een vos mee neemt als dat kan laat me weeten

haiiiiiiiiii

hai thijs ik ben luna 10 jaar ik hoop dat ik ook zo kan zijn zoals jou want ik hou heeeeeel veel van dieren doei thijs

Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag dit is heel stom vind ik*duimomlaag* Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag Duimomlaag

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.