Vliegtuig

Vrouw wordt wakker in verlaten vliegtuig

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
silke
Silke
Polhuijs

Val jij wel eens in slaap in het vliegtuig? Zet dan de volgende keer even een wekker, want in Canada werd een vrouw wakker in een verlaten vliegtuig. Help!

Het toestel was al uren eerder geland. Dat vertelt de vrouw, Tiffani Adams, in een video op Facebook. Ze werd op 9 juni rond middernacht wakker in een koud en donker vliegtuig. Ze probeerde een vriendin te bellen, maar haar telefoon viel uit. Opladen lukte niet omdat alle stroom uitstond. Ook de apparaten waarmee de bemanning kan communiceren werkten niet. Toen raakte Tiffani in paniek.

Reddingsactie

Hoe het afliep? Uiteindelijk heeft ze de deur van het vliegtuig open gekregen met een zaklamp. Ze kon er niet meteen uit, want de deur bevond zich een paar meter boven de grond. Gelukkig zag een bagagemedewerker Tiffani en hij redde haar uit het vliegtuig.

Nachtmerries 

Deze avond was voor Tiffani zo vervelend, dat ze er nog steeds nachtmerries van heeft. Luchtvaartmaatschappij Air Canada weet niet hoe het kan dat de bemanningsleden de vrouw niet hebben gezien toen ze het vliegtuig verlieten. Daar doet het bedrijf nu onderzoek naar.

Anderen lazen ook: Te koop: breedste vliegtuig ter wereld.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ooo!!! als dat mij zal overkomen zal ik er voor altijd nachtmerries over hebben brrrrrr

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps