Zeemeeuw

Waakhondjes in dienst tegen brutale meeuwen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Gasten in het restaurant van het Sydney Opera House in Australië werden er gek van: constant pikten brutale meeuwen eten van hun borden. Als oplossing namen de eigenaren waakhondjes in dienst.  

In de afgelopen jaren kwamen hongerige meeuwen graag naar het terras voor een lekker hapje. Eigenaren van het restaurant renden schreeuwend achter de beesten aan, maar ze kwamen altijd weer terug. Tot de hulp van de 'Dog Patrol' werd ingeroepen..   

Waakhondjes

Het restaurant huurde van een bedrijfje hondenrassen in die van nature willen jagen. En achter vogels aanrennen! Het bedrijf had de honden ook nog eens extra getraind om alleen de meeuwen weg te jagen. 

Groot succes

De honden staan in groepjes bij het terras op wacht. Als een hongerige meeuw het waagt om in de buurt te komen van een bord, rent de 'Dog Patrol' er enthousiast achteraan. De eigenaren lieten weten dat bijna geen meeuw meer op het terras durft te komen. Missie geslaagd! Hopelijk krijgen de honden een lekker bot voor al het harde werk. 

Bekijk het filmpje in het Engels hieronder:

 

Bron: USA Today

Anderen lazen ook: Last van een stelende meeuwen? Staar 'm aan.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook