Wally 360 graden

'Waar is Wally' nu in 360-graden-video

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Heb jij ook heel wat uren gezocht naar Wally: het bebrilde mannetje met zijn rood/wit-gestreepte muts en shirt? Je kunt nu opnieuw naar hem speuren. Niet in een boek, maar in een 360-graden-video!

Al sinds 1987 zoeken miljoenen kinderen over de hele wereld naar Wally. Toen verscheen het eerste prentenboek van de Britse kinderboekenschrijver en illustrator Martin Handford. En het mannetje is lastig te vinden.

Hebbes 

Geregeld denk je tijdens het zoeken 'hebbes' maar dan blijkt het figuur geen stok te hebben of geen blauwe broek. Het kan ook dat z'n bril ontbreekt of hij geen streepjesshirt aan én muts op heeft. Al die ingrediënten moet de echte Wally hebben. Allemaal.

Er zijn inmiddels zes boeken van hem verschenen die in meer dan 25 landen zijn uitgebracht. En 'waar is Wally?' wordt vaak als uitspraak gebruikt voor alles wat moeilijk te vinden is.

Rondom speuren

Google Street View-fotograaf Kevin Holher moet ook fan zijn geweest van deze boeken, want hij maakte een 360-graden-illustratie van de bekende boekenheld. En grappig genoeg is het veel logischer om op deze manier naar Wally te zoeken dan in een boek. Dus speuren maar. Laat je het weten als je Wally gevonden hebt?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik heb ´m gevonden!

IK HEB 'm OOK GEVONDEN, HOOR!

dit is echt leuk

Ik heb hem gevonden.

Juichen ik heb hem gevonden

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.