week van lentekriebels
Week van de Lentekriebels

Waarom zoenen mensen eigenlijk?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Zingt jouw meester uit volle borst een lied over verliefdheid? Of begint jouw juf een heel verhaal over homoseksualiteit? Logisch! Want het is de Week van de Lentekriebels. Vandaag geeft liefdesexpert Elsbeth Reitzema van Rutgers antwoord op de vraag: 'Waarom zoenen mensen?'

De Lentekriebel-week is een mooi moment om een vraag te stellen over zoenen of verkering. Helemaal met het thema van dit jaar: Ik wil het weten! 

Waarom zoenen mensen?

Mensen zoenen met elkaar omdat ze elkaar heel leuk en lief vinden, Je kunt zoenen door met je lippen iemand een kus op de mond te geven of zoenen met je tong. Tongzoenen noem je dat. Misschien lijkt jou dat heel vies. Dan moet je het vooral nog niet doen. Tongzoenen is alleen leuk als je er allebei klaar voor bent en het allebei heel graag wilt.

Anderen lazen ook: Hoe kan ik verkering vragen?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het heel vies, bah

verschillende meningen denk ik dan

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.