wasbeer

Wasbeer laat zich niet zomaar redden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Een wasbeer heeft zich dagenlang 'verstopt' op een kantoor in de Amerikaanse staat Michigan. Dierenbeschermers hebben hem gevangen, maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan.

Kantoormedewerkers waren bang dat het dier iets zou gebeuren, maar konden niemand vinden die hem wilde proberen te redden. Hij zat veel te hoog om er goed bij te kunnen. 'Het diertje ging van de zesde verdieping, naar de vijfde en is vandaag weer op de zesde verdieping', zei een van de werknemers van het kantoor tegen de Amerikaanse nieuwszender Fox

Met de lift

Uiteindelijk werd er een speciaal reddingsteam ingeschakeld. Zij gebruikten een lift om bij het diertje te kunnen komen. Hij werd gered met een speciaal net en naar de begane grond gebracht. 

Onderzoek

Zijn redders hebben het beestje meegenomen naar een onderzoekscentrum voor dieren. Daar krijgt hij eten, water en wordt-ie goed onderzocht. Als alles in orde is met hem dan wordt hij terug gebracht naar de natuur. 

Op het filmpje hieronder kun je zien waar de wasbeer precies zat. Het is wel in het Engels, maar de beelden spreken voor zich.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Jonge heldinnen redden gewonde man uit de sloot of Vissen redden met een slim idee.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ah arm beestje zegg

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps