Beeld ANP

Wassen beeld van Davina Michelle

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Wie is de echte Davina Michelle en wie is de neppe? Kun jij het zien? Sinds deze week staat er in het Amsterdamse wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds een beeld van de zangeres. 

Davina heeft in het museum een plekje gekregen naast zangeres Beyoncé en tegenover zanger Guus Meeuwis. Bezoekers kunnen vlak naast haar achter een piano gaan zitten, 'Alsof ze samen met haar muziek aan het maken zijn', vertelt het museum. Ze is de enige Nederlandse zangeres die een plekje heeft in Madame Tussauds. Een hele eer dus.

Stil zitten

Davina vloog in oktober af naar Londen om zichzelf te laten opmeten. Ze moest daar bijna vier uur heel stil op een kruk blijven zitten. Daarna zijn de beeldenmakers nog acht maanden met haar beeld bezig geweest.

Outfit

De zangeres mocht zelf kiezen welke kleding en make-up het beeld kreeg. Ze koos voor een zwarte outfit, zwart-witte gympen, twee vlechten en zwarte knopjes in haar oren. Nu weet je meteen welke Davina hierboven de echte is!

Anderen lazen ook: Davina Michelle: Ik wil mensen aan het denken zetten.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook