waylon

Waylon opnieuw naar het Eurovisie Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het is bekend: Waylon zingt volgend jaar namens Nederland op het Eurovisie Songfestival. Alweer!

Dat Waylon gekozen zou worden als kandidaat was nog geheim. Maar toch wisten veel mensen het al bijna zeker. Ze hadden de zanger herkend in een filmpje. Deze werd door de televisieomroep AVROTROS gemaakt als hint voor het Songfestival. Hierin zat een stukje uit The Voice of Holland, het programma waar hij jurylid is. Maar ook zijn tatoeages, hond en hoed werden door mensen herkend.

Tweede Songfestival voor Waylon

Het is niet de eerste keer dat Waylon meedoet aan het Songfestival. In 2014 deed hij samen met Ilse de Lange mee als The Common Linnets. Met het nummer Calm After The Storm behaalden ze de tweede plek. Dit keer zal hij de stemmers in zijn eentje moeten overtuigen.

Portugal

Het Songfestival is volgend jaar op 8, 10 en 12 mei. Omdat de Portugees Salvador Sobral de vorige editie won, is het festival dit jaar in de Portugese hoofdstad Lissabon. Het is nog niet bekend welk lied Waylon zal zingen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Dumpen of draaien? Calm After The Storm

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

IK VIND HET NIET GOED DAT HIJ HET OVERNIEUW DOET!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.