Waylon Songfestival

Waylon zingt zich naar finale van Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Hoera, het is gelukt! Met zijn nummer Outlaw In 'Em heeft Waylon zich gisteravond geplaatst voor de finale van het Eurovisie Songfestival.

In de tweede halve finale streden achttien artiesten om de laatste tien finaleplekken. Het was nog lang spannend voor Waylon (en de rest van Nederland...) want pas als allerlaatste hoorde de zanger dat hij genoeg stemmen had gekregen. Pfiew!

'Het was even spannend, maar we zijn onwijs blij', zei Waylon na afloop. Lang tijd om te feesten heeft de zanger niet. Later vandaag staat er een show voor de jury gepland. De punten die zij dan geven, tellen uiteindelijk voor de helft mee. De andere helft wordt door het publiek verdeeld.

Lang wachten

De finale van het Eurovisie Songfestival is zaterdag. Waylon moet dan lang wachten voordat hij het podium op mag om Outlaw In 'Em nog een keer te zingen. De Nederlander is als 23e aan de beurt.

Anderen lazen ook: Waylon opnieuw naar het Eurovisie Songfestival of Rapper Boef wint vier muziekprijzen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook