EPA

Weg neus en teen: standbeeld van Zlatan vernield

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Een standbeeld van Zlatan Ibrahimovic is door boze fans hard aangepakt. Het eerbetoon aan de voetballer in de Zweedse stad Malmö is onherkenbaar geworden.

Vandalen hebben het standbeeld met een zaag op meerdere plekken kapotgemaakt. Zo mist er een teen aan zijn rechtervoet en op de plek waar ooit zijn neus zat, is nu een gat te zien. Ook is het 3,5 meter hoge kunstwerk zilver geverfd.

Verrader

In oktober werd het beeld van de Zweedse topscorer onthuld (zie hieronder), maar inmiddels ziet het er heel anders uit. Zlatan Ibrahimovic groeide op in Malmö en is sinds kort mede-eigenaar van Hammarby IF in hoofdstad Stockholm. En daar zijn fans in Malmö helemaal niet blij mee. Zij zien de profvoetballer als een verrader, omdat hij zich inzet voor een grote rivaal van hun club.

Het is niet voor de eerste keer dat het standbeeld door boze Malmö-fans onder handen is genomen. Vorige maand werd er een wc-bril om zijn arm gehangen. Ook werd er een vuilniszak over het hoofd getrokken.

EPA

Anderen lazen ook: Zlatan Ibrahimovic doet 'Matrix Challenge'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het belachelijk, die man moet zelf weten wat hij doet. Zijn fans moeten dat niet beïnvloeden.

zij zijn wel heel erg boos om zijn standbeeld te vernielen ;D

Ik heb meegeholpen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.