Wie is de Mol

Wie is (nou toch) de Mol?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Is het Jan Versteegh, Ruben Hein of toch Olcay Gulsen? Nog heel even wachten… en dan weten we wie iedereen voor de gek heeft gehouden in het tv-programma Wie is de Mol?

Weet jij al wie het is? Wij vinden ze allemaal een beetje verdacht. Hieronder lees (en zie) je waarom:

Jolige Jan

Altijd vrolijk en enthousiast. ‘De jonge hond die altijd vooraan wil staan’, zo omschrijft presenator Art Rooijakkers hem. Een heleboel mensen denken dat hij daarom niet de mol is. Maar misschien zet hij iedereen wel op het verkeerde been! Veel geld heeft Jan in elk geval niet verdiend.

Rustige Ruben

Een beetje op de achtergrond en heel erg onhandig. Ruben is niet alleen de rustigste finalist maar ook meest verdachte. Jan en Olcay denken allebei dat hij de boel al die tijd heeft gesaboteerd. Zelf zegt-ie dat hij tijdens opdrachten soms gewoon in paniek raakt.

Opvallende Olcay

Als Olcay de mol is, heeft ze het er wel heel dik bovenop gelegd. Ze liep zelfs een keer bij een opdracht weg omdat ze naar de wc moest. Daarom denken veel mensen (en ook Jan en Ruben) dat zij juist niet de mol is. Ook vreemd: ze gaf een zwarte vrijstelling weg!

De ontknoping van Wie is de Mol? is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Anderen lazen ook: Zo blij zijn de winnaars van de Zapp Awards.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik denk dat jan de mol is want
Hij stuurt iedereen de verkeerde kant op en hij speelt de baas
Hij lijkt niet verdacht maar dat maakt jan verdacht ik snap het nu niet meer dit spel maakt je door de war punt uit

Ik weet echt niet wie de mol is Vraagtzichaf

Jan is de mol ik heb het gister op tv gezien ik dacht eerst Ruben hij kreeg de auto klep geeneens open zoo onhandig Oeps

ik vind wie is de mol briljand

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.