Zapp Theaterprijs

Wie wint de Zapp Theaterprijs?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Er zijn heel wat uren in het donker doorgebracht. Met open mond, schaterend van het lachen, met ingehouden adem van de spanning of met tranen in de ogen. Dit theaterseizoen waren er namelijk door heel Nederland weer heel wat jeugdtheatervoorstellingen te zien. Welke was de beste? Dat bepalen jullie. De nominaties voor de Zapp Theaterprijs zijn bekend! 

Zestien voorstellingen zijn het afgelopen theaterseizoen door kinderen beoordeeld. Op Zapptheaterprijs.nl kon iedereen z'n stem uitbrengen. En die stemmen zijn nu geteld. Deze vijf voorstellingen kwamen als beste uit de bus: 

Genomineerden Zapp Theaterprijs

Verrassing

De genomineerde theatergezelschappen zijn deze week verrast door de kinderjuryleden van de Zapp Theaterprijs. Daarin zitten negen kinderen tussen de acht en twaalf jaar. Zij hebben álle voorstellingen gezien en bepalen deze zomer in een officiele vergadering wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Maylin ging in het DeLaMar Theater op zoek naar Dick van der Toorn die de hoofdrol in Snorro speelt:

Esmée, Julie en Mette kwamen naar Schiphol om daar de dansers van Maas te verrassen. Zij vertrokken naar Oostenrijk om daar Liefde te spelen. Met die voorstelling zijn ze nu ook genomineerd.

Zapp Live

Ook de andere theatergezelschappen zijn inmiddels op de hoogte gebracht van hun nominatie. Het wordt voor hen nog wel even zweten. Of ze de prijs winnen horen ze pas op 9 september. Dan is de kinderjury te gast bij Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand in Zapp Live.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik hoop dat de GVR gaat winnen want dat is een super leuk boek.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.