Wie wint The Voice Kids?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Ze lieten stoelen draaien tijdens audities, verpletterden tegenstanders in de battles én overtuigden hun coach bij de sing-offs. Maar wie van de zes nalisten overleeft de finale en wint vanavond The Voice Kids?

Team Ali B
Vorige week was team Ali B aan de beurt tijdens de laatste battles. Het leverde een spetterende show op waarbij de nieuwe coach ook zelf even in de ring verscheen om een potje mee te rappen. Uiteindelijk koos hij voor Imani (14) en de allerjongste Voice Kids-finalist ooit: Alexander (9).

Team Marco en team Ilse
Zij nemen het vrijdag op tegen Bodine (14) en Selenay (14) van team Marco, en Jaco (13) en Esmée (13) uit team Ilse, die andere nieuwe coach. Tijdens de finale hebben de coaches trouwens niets meer te zeggen, maar gaat het alleen om de stemmen van het publiek. En via de Voice Kids-app kun je gratis je stem uitbrengen!

Geen tijd om naar de finale te kijken? Ook Kidsweek zit vanavond in de studio. Morgenochtend lees je op Kidsweek.nl een reportage én natuurlijk wie de winnaar is!  

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ggggggggggggggggggggoooooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddd

alexander

Esmee xdd (stiekem weet ik het al Blij )

esmee zij is de beste want ze heeft de voice kids gewonnen ik hoop dat team Sanne de voice of Holland wint ik was voor Esmee wie zou de voice of Holland winnen??????????????? Ik hoop Sanne of Ali b Rentweg Rentweg

Dat blonde Meisje in de middelste rij zij is echt goed

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.