snapchat update petitie

'Wij willen oude Snapchat terug!'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Je hebt het vast gemerkt: Snapchat is totaal veranderd. Veel mensen zijn daar niet blij mee. Al een miljoen mensen hebben hun handtekening gezet, in de hoop de oude versie terug te krijgen. 

Als jij een Snapchat-gebruiker bent, heb je vast al gezien dat de app er totaal anders uitziet. Ook zijn veel functies veranderd. Na de update staan berichten van je vrienden aan de linkerkant, en snaps van beroemde mensen rechts. Veel mensen vinden de update onhandig en chaotisch. Volgens sommigen zou Snapchat zelfs zijn eigen graf hebben gegraven.

Handtekeningen

Op internet is iemand een handtekeningenactie begonnen om de oude versie van Snapchat terug te halen. Inmiddels hebben al een miljoen mensen online hun krabbel gezet.

Nuttig?

Maar heeft het ook nut? Waarschijnlijk niet. Snapchat laat aan een Britse krant weten dat het 'altijd even duurt totdat mensen gewend zijn aan een update, maar we hopen dat ze er uiteindelijk van genieten.'

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Dochter van Obama pest president op Snapchat.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ja! de oude snapchat moet terug

Ik wil de oude snap gewoon terug omdat deze kapot iritant is en anders verwijder ik het gewoon want zo heb je er bijna niks aan

ik vind het niet echt leuk maar het is gebeurt en je kan het niet veranderen zo gaat het leven

IK BEN ZOGENAAMD 'TE JONG' VOOR SNAPCHAT!!!!!! EN IK BEN AL BIJNA 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rentweg

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.