Pop-up store Justin Bieber Rotterdam

Winkel met Justin Bieber-kleding in Rotterdam

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Altijd al een trui of pet van Justin Bieber willen hebben? Dan is er goed nieuws! In Rotterdam kun je dit weekend naar de Justin Bieber-winkel.

Fans moeten opschieten, want na het weekend verdwijnt de pop-up store weer.

Truien, t-shirts, petjes

De tijdelijke winkel zit namelijk op de plek van designerwinkel ANSH46, die voor de gelegenheid ruimte heeft vrijgemaakt. Vrijdag, zaterdag en zondag kun je er dus kleding van de Canadese superster kopen.

Purpose Stadium Tour

De truien, t-shirts en petjes kosten tussen de veertig en honderd euro per stuk en zijn speciaal gemaakt voor zijn Purpose Stadium Tour.

Pop-up store Justin Bieber Rotterdam

Pop-up store Justin Bieber Rotterdam

Verrassingsbezoekje

De winkeleigenaar verwacht duizenden fans. Niet zo gek, want de kans bestaat dat Justin Bieber zelf ook even langskomt. De zanger is zaterdag namelijk in Nederland vanwege een optreden op Pinkpop, in het Limburgse Landgraaf. Misschien, ja heel misschien, heeft-ie daarvoor of daarna wel even tijd voor een ritje naar Rotterdam?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de Kidsweek-krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Leuk!

ik hou van justin bieber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.