Billie Eilish door Flos Vingerhoets

Wist jij dit al over de superpopulaire Billie Eilish?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

De mega-populaire zangeres Billie Eilish heeft miljoenen fans en is nog maar zeventien. En vandaag treedt ze op tijdens het Nederlandse muziekfestival Lowlands! Wist jij deze dingen al over de (meestal) blauwharige zangeres?

1. Ze werd geboren als Billie Eilish Pirate Baird O’Connell en groeide op in het Amerikaanse Los Angeles, waar ze thuis les kreeg van haar ouders. Omdat Billie nogal een schreeuwlelijk was die precies wist hoe ze alles wilde, dacht haar moeder dat ze later regisseur zou worden.

2. Ze is gek op dansen. Haar doorbraak in 2016 heeft daarmee te maken. Ze schreef samen met haar broer het nummer Ocean Eyes voor haar dansleraar, die een liedje nodig had voor een dans. Maar nadat een muziekblog ermee aan de haal ging, werd het een hit en Billie sleepte een platencontract binnen.

3. Billie heeft een hekel aan lachen. Het geeft haar een zwak en machteloos gevoel. Dat is dus de reden dat je haar vaak nogal sip op Insta ziet staan.

4. Aan het begin van haar album zit een vrij bijzonder stukje, waarin ze giebelend haar beugel uitdoet. Van haar broer moest ze dat doen vóór elke opnamesessie, omdat ze met beugel een slisje heeft. Maar dat vergat ze nog wel eens.

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

Billie Eilish door Flos Vingerhoets

5. Als kind was ze weg van Justin Bieber (daar heeft ze nu een hit mee) en Avril Lavigne, maar ook van The Beatles

6. Billie is vegan. Maar haar oude Insta-profiel @wherearetheavocados komt van het tijdperk daarvóór, toen ze thuis een kaastosti wilde maken en de avocado's op waren. 'WHERE ARE THE AVOCADOS??', schreeuwde ze door een leeg huis. Daarna moest ze giechelen en leek het haar wel een grappige naam.

7. De zangeres heeft schijt aan alles en iedereen. Ze wil koste wat kost niét zoals alle anderen zijn, want dat is gewoon ontzettend saai. Vandaar ook haar blauwe haren en opvallende baggy kleren.

 

Anderen lazen ook: Merol: 'In het Nederlands kan ik zingen wat ik bedoel'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ze haatte lachen nu niet meer :) en ze draagt baggy kleren omdat ze geen kritiek wilt over haar lichaam

het is eilish''''

klopt

je hebt helemaal gelijk

Dat is waar

Ja dat klopt vroeger deedt ze zo en nu is ze super verandert

i want to thank you guys for the support you gave me.

hello Billie eilish i want to thank you for the support you gave me.

we love you Billieeee!!!!

lol dit is niet echt jongens XD

ik ben Sven
en wie ben jij jij bent aardig en je kan niet goed een goud maken

Ze heeft geen hekel meer aan lachen en dat van de avocado’s was heel leuk

Billie, een hekel aan lachen? Serieus? Ze lacht juist heel veel (Vooral tijdens interviews) LOVE BILLIE!!!

Lachen op FOTO'S******

BILLIE haat lagen niet ze is ook depressief geweest en daarom is lagen een tegenslag maar nu kan ze niet stoppen met lagen

Billie heeft geen hekel aan lachen! Ze is gewoon depressief geweest maar ze lacht wel gewoon! En ze draagt baggy kleding omdat ze geen kritiek wil over haar lichaam. WE LOVE YOU, BILLIE :)

Ze is miss wel depri dat komt nadat ze famous werd hield ze het niet meer “ I thought I would never gonna be 17” dat zei ze in een interview en ze houd van lachen want dan kan ze het verleden vergeten en ze draagt baggy kleren omdat ze zich schaamt voor haar lichaam
Dus eigenlijk moeten mensen niet haten want beroemdheden maken ook dingen mee:( pls kidsweek laat deze reactie door.!?

Waarom zijn jullie zo negatief over haar? Een schreeuwlelijk? Doe ff normaal!! Ze lacht superveel maar gewoon niet op foto’s! En waarom hoor je niets over hoe goed ze zingt? Ze zingt als een engel dus vertel daar wat over! Ook heeft ze geen enkele hit met Justin bieber! Waar halen jullie die info vandaan?

Ze heeft echt wel een nummer met Justin Bieber! Weet jij dat dan niet?!

Wat betekent Schreeuwlelijk eigenlijk?
Is dat iemand die veel roept ofzo?

Donald duck

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.