Frans Lanting Photo Award

WNF-fotoprijs voor Mirte (10)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Deze buizerd wilde eens opstappen, maar Mirte (10) maakte nét op tijd een foto. Donderdag won ze er een WNF Frans Lanting Photo Award voor in de Kids-categorie, een wedstrijd voor natuurfoto’s. Behalve een mooie foto, leverde het haar ook een jaloerse vader op!

'Ik was met mijn vader in België in de bossen om foto's van vogeltjes te maken', legt Mirte uit. 'Het was erg slecht weer en er kwamen weinig vogels voorbij. Na een hele tijd wilde ik naar huis en moest ik heel erg plassen, maar mijn vader wilde nog heel even blijven. Opeens kwam er een buizerd aanvliegen en die ging vlakbij op een tak zitten. Hij zat er maar heel even.'

'Toen papa foto's maakte, wilde hij wegvliegen. Ik maakte er net één op het juiste moment. Toen we thuis de foto's gingen bekijken, was mijn foto de mooiste. Papa vond dit niet zo leuk, hij was een beetje jaloers!'  

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps