Kinderen vrij door ingestort plafond basisschool

Woesj: plafond school stort in door storm

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Het stormt in Nederland! Op sommige plekken waait de wind zó hard, dat er overlast is ontstaan. Op basisschool Leyenburg in Den Haag bijvoorbeeld. Daar kwam het plafond naar beneden door de storm!

Plafond stort in op basisschool LeyenburgHet was schrikken geblazen toen de kinderen van basisschool Leyenburg opeens gekletter hoorden. In het lokaal van groep 5b kwam het plafond naar beneden! Op een foto is te zien hoe de stoelen en tafels bezaaid zijn met puin.

Lunchpauze

De klas was gelukkig niet in het lokaal toen het plafond instortte: zij hadden op dat moment lunchpauze. De directeur heeft meteen alle leerlingen van de school naar huis gestuurd. Na onderzoek bleek namelijk dat er nog een aantal plafonds niet veilig is.

De rest van de week zijn de kinderen daarom vrij. De plafonds van de school moeten verstevigd worden, zodat ze weer tegen een stormpje kunnen.

Zomerse storm op de Afsluitdijk

Afsluitdijk afgesloten

Niet alleen in Den Haag, ook op andere plekken in Nederland ondervinden mensen last van de zomerse storm. Zo is de Afsluitdijk, die Noord-Holland met Friesland verbindt, voor een groot deel afgesloten. Ook zijn er veel bomen omgevallen. De schade lijkt tot nu toe mee te vallen. Al moet je natuurlijk altijd goed oppassen dat je niet wegwaait! 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste games? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de Kidsweek-krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wi vinten dad ti scool betgere plofonten mot onscuven (gutjes wi comen ut Frankfurt) grut onsjes

Een goed dak ist ni

Rentweg Duimomlaag Juichen Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.