yosina

Yosina (11) winnares The Voice Kids

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

De 11-jarige Yousina Rumajauw heeft vrijdagavond het programma The Voice Kids gewonnen. Als prijs kreeg ze 25.000 euro én mag ze een single opnemen.

Yosina nam het op tegen Eefje (11), Kaylee Jane (14) en Stella (11). Tijdens de spannende finale moesten de meiden vier keer zingen. Samen zongen ze een lied tijdens de opening en daarna nog een duet met een bekende Nederlander én twee solonummers. Yosina zong naast haar eigen nummer Bij mij en ook samen met The Voice of Holland-winnares Maan het lied Girls just wanna have fun.

Meeste stemmen

Uiteindelijk kreeg Yosina de meeste stemmen van de kijkers thuis. Al sinds de blind auditions was ze de favoriet van het programma. Coach Marco Borsato is hartstikke trots. Voortaan mag Yosina op de beroemde Team Borsato barbecues komen. 

Douwe Bob

Douwe Bob, een van de coaches van afgelopen seizoen, maakte aan het einde van het programma bekend te stoppen. ‘Ik vond het zijn van coach afgelopen jaar echt een cadeautje’, zei hij. ‘Als er tijd voor is, hoop ik weer terug te keren als coach, want dit is echt een erebaan.’ De zanger wordt vervangen door rockzangeres Anouk.

Anderen lazen ook: Kleine Voice Kids worden groot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

1 ik vindt het niet leuk dat Yoshina gewonnen.
2 ik vindt het ook niet leuk dat Douwe bob vervangen wordt door Anouk waarom niet gewoon Guus meuuws

2

BRO STELLA MOEST WINNEN TEAM ALI MAN JWZ

Keano heeft gelijk

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.