Foto: ANP Kippa

Youtuber NikkieTutorials is transgender

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Youtuber NikkieTutorials heeft in haar nieuwe video verteld dat ze transgender is. Gisteren deelde ze met haar kijkers dat ze geboren is in het verkeerde lichaam. 

Youtuber Nikkie Tutorials heeft gisteren in een video verteld dat ze transgender is. 'Ik kan niet geloven dat ik dit met jullie deel. Ik ben geboren in het verkeerde lichaam. Dat betekent dat ik transgender ben.'

Meisjeskleding

Nikkie is als jongen geboren maar vertelt in de video dat ze altijd al wist dat ze eigenlijk een meisje is. 'Ik snapte niet waarom ik geen jurken aan kon. Ik speelde met nagellak en barbies. Alles aan mij was meisjesachtig.' Op zesjarige leeftijd liet ze haar haar groeien. Vanaf haar zevende draagt ze meisjeskleding en gaat ze door het leven als meisje.

Verhaal vertellen

In de video vertelt Nikkie dat ze wilde wachten op een goed moment om het te vertellen, maar dat ze nu wel moest. Mensen dreigden haar verhaal aan de pers te vertellen, dus besloot Nikkie om het zelf te delen.

Kleine Nikkies

Nikkie bedankt in de video speciaal haar moeder die er altijd voor haar is geweest. Ze wil met de video 'kleine Nikkies die zich anders voelen', inspireren. 

     

Anderen lazen ook: Ik weet zeker dat ik een meisje wil worden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik hou van worst Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.