YouTube  Lost Adventures

YouTubers vinden luxe auto's in verlaten garage

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Een bijzondere vondst in Groot-Brittannië. Twee youtubers stuitte daar in een verlaten parkeergarage op een aantal superdure zeldzame sportwagens. De luxe auto’s waren compleet bedekt onder het stof.

In de video zie je hoe youtubers Ben en Eran van het kanaal Lost Adventures de parkeergarage van een Brits sportwagenmerk ingaan. Het bedrijf ging in mei failliet, maar het gebouw was al langer verlaten en dichtgetimmerd. In de kelder vonden de jongens voor meer dan een miljoen (!) euro aan klassieke auto’s. Zo vonden ze een zeldzame Bristol Bullet. Volgens auto-kenners is deze auto alleen al minstens 250.000 euro waard! Ook vonden ze een Bentley Continental Flying Spur en een oude taxi uit 1957.

Verboden

De youtubers waren in de parkeergarage op verboden terrein. Volgens de jongens maakten dit hun zoektocht nog spannender. Ze noemen zichzelf urban explorers: mensen die als hobby verlaten plekken bezoeken. Hun YouTube-kanaal staat bomvol dit soort filmpjes. 

Rotzooi

De woordvoerder van het autobedrijf is niet onder de indruk van de vondst. Hij zegt dat de auto's in de garage ‘rotzooi’ zijn. Of de sportwagens daadwerkelijk miljoenen waard zijn, wordt binnenkort bekend. Dan worden ze geveild door de Britse overheid. 

In deze video zie je het avontuur van de youtubers:

Anderen lazen ook: Bijzonder: deze Lamborghini is gemaakt van spiegels.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind dat ding leuk

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.