Anouk foto ANP Kippa

Zangeres Anouk gaat trouwen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Scoop is blij
Malou
van Zwieten

Zangeres en Voice-coach Anouk gaat trouwen. Ze vroeg haar vriend Dominique Schemmekes ten huwelijk en postte een filmpje van het aanzoek op Instagram. 'Jij hebt mij natuurlijk al een stuk of twintig keer gevraagd en ik heb natuurlijk elke keer nee gezegd, dus de bal lag nu bij mij', zegt Anouk. 

Voor Dominique kwam de vraag na al die afwijzingen nogal onverwacht, maar zijn antwoord was duidelijk: 'Ja!' Anouk schrijft wel dat de bruiloft waarschijnlijk nog even op zich laat wachten, omdat ze wel willen dat er geknuffeld en gedanst kan worden. 

Gezin

Anouk en Dominique zijn zes jaar samen en hebben een dochtertje Jelizah Rose. Samen zorgen ze voor de vijf kinderen die Anouk uit twee eerdere huwelijken heeft. 

Anderen lazen ook: Kleine Voice Kids worden groot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wat leuk voor julie Blij Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.