Foto: Lucht Zeeman

Zeeman verkoopt spraakmakend geurtje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Binnen een dag was-ie uitverkocht: het geurtje Lucht van winkelketen Zeeman. De parfum is zó gewild, dat-ie nu voor enorme bedragen wordt aangeboden op Marktplaats.

Waarom zou je veel geld voor een product betalen, als het ook goedkoop kan? Dat vroegen ontwikkelaars van Zeeman zich af. Daarom besloten ze een geurtje op een zo goedkoop mogelijke manier te maken en te verkopen. Zonder dure reclamecampagnes en in een eenvoudig flesje. En dat lukte. Zaterdag lagen twee verschillende flesjes in de winkel voor 4,99 euro. Een blauwe en een gele. 

Duur op Marktplaats

Na een dag waren de schappen al leeg. En daar maken sommige mensen nu weer gebruik van. Op Marktplaats worden de ongeopende geurtjes aangeboden voor veel meer geld dan dat ze oorspronkelijk kostten. Maar omdat Zeeman juist de bedoeling had om een goedkoop geurtje te onwikkelen, raden ze af om 'm daar te kopen. 

Spraakmakende producten

Dit is niet de eerste keer dat Zeeman een spraakmakend pruduct verkoopt. De winkel deed het namelijk vaker goed met budgetvriendelijke producten. Zo verkochten ze in 2016 een trouwjurk voor 29,99 euro, compleet met kanten top, satijnen lint en geplooie rok. Binnen een paar uur was-ie uitverkocht. Vorig jaar lagen hippe, witte sneakers voor 12,99 euro in de winkels. Deze producten waren beide eenmalig te koop. Maar dat doen ze nu anders. Lucht ligt volgende week gewoon weer in de winkel.

 

Anderen lazen ook: Is dit merkkleding of Zeeman?.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps