Rijksmuseum

Zie ik daar nu een iPhone?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

De iPhone bestaat nog geen tien jaar. Maar bij een bezoek aan het Rijksmuseum zag Apple-topman Tim Cook er toch echt een op een zeventiende-eeuws schilderij... 'Nu weet ik het niet meer zeker', zei hij.

detail

Cook is deze week in Amsterdam voor het Startup Fest. Samen met een hoop andere hoge piefen zoals Eric Schmidt van Google en topmensen van Airbnb en Uber luisterde hij in de Beurs van Berlage naar de ideeën van startende ondernemers.

Rijksmuseum
Maar een bezoek aan Amsterdam is natuurlijk niet compleet zonder een stop bij het Rijksmuseum. Daar wandelde Cook begin deze week voorbij de werken van Rembrandt, Vermeer en Pieter de Hooch. Bij diens Het aanreiken van een brief in een voorhuis (1670) knipperde Cook een paar keer met z'n ogen. Had de man voorop het schilderij nu echt een iPhone in z'n handen? Daar leek het volgens de Apple-baas toch sterk op.

‘Ik dacht dat ik wist wanneer de iPhone was uitgevonden’, grapte hij een dag later tijdens zijn presentatie op het Startup Fest. ‘Maar nu weet ik het niet meer zeker.’

Wat vind jij?
Ziet Cook het goed en moet de naam van het schilderij veranderd worden in Het aanreiken van een iPhone in een voorhuis? Of ziet de Apple-baas spoken?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik zie toch echt een IPod in zijn handen!

Vraagtzichaf nee is een iphone

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.