Tijn Nagellak

Zieke Tijn (6) komt weer in actie voor het goede doel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Ken je Tijn nog? In december werd de zesjarige jongen uit Hapert (Noord-Brabant) in één klap beroemd door zijn nagellakactie voor 3FM Serious Request. Nu komt hij met een nieuwe actie voor het goede doel.

Nog geen half jaar geleden kreeg Tijn heel Nederland aan het lakken. Hij haalde daarmee meer dan 2,5 miljoen euro op voor het Rode Kruis. Het goede doel hielp daarmee kinderen in Afrika met longontsteking. 

Een eigen nagellaklijn

Dit keer wil Tijn kinderen helpen die - net als hijzelf - hersenstamkanker hebben. Dat doet hij door potjes nagellak te verkopen op de website lakdoortijn.nl. Tijn verkoopt de lak in zijn vier lievelingskleuren: blauw, paars, rood en roze. De potjes kosten tien euro per stuk. Het doel is om één miljoen euro op te halen - dat zijn maar liefst 100.000 potjes nagellak!

Sparen voor een robot

De opbrengst van de verkoop gaat naar Stichting Semmy. De stichting wil met het geld een dure robot kopen. Hersenstamkanker is moeilijk te behandelen, maar met een speciale robot komen medicijnen veel beter op de goede plek terecht. Er kunnen dan dus meer kinderen zoals Tijn worden behandeld.

In het filmpje hieronder vertelt Tijn over zichzelf én over de actie.

Cabaretier Youp van 't Hek en presentatrice Wendy van Dijk steunen de actie van Tijn.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

zo zielig ga echt een potje of 3 kopen :)

Wat Brigitte vels er van vindt. Dat er nog .Meer geld moet binnen komen, Tegen de ziekte en dat .Tijm nog Langer kan leven dat zou heel erg fijn zijn. Ook voor ouders van Tijm .Mevrouw BRIGITTE vels steunt deze. Nagellak dus koop ik nagellak voor de onderzoeker

waarom met nagellak en niet met ieds anders?

lieve tijn,

dit ontroerd me zo,
ik hoop dat iedereen massaal mee gaat doenmet jouw nieuwe aktie.ik heb in iedergeval de paarse nagellak gekocht.(ook een van mijn lievelings kleuren!) heel veel succes !! ik vind jouw een kanjer!!

De potjes haal ik wel in de winkel, het geld heb ik hier alvast achtergelaten... (zal de winkel niet mee akkoord gaan, maar dat zien we dan wel weer ;-)) Sterkte Tijn en veel succes!

Deze actie moet gewoon door blijven lopen :-)

Tijn ,
Je raakt mijn hart .
Ik heb zelf de blauwe besteld en zal op mijn werk proberen zoveel mogelijk.potjes te verkopen.
Helaas krijg ik ze nog niet thuis want dan kon ik ze laten zien
Ik ga voor het miljoen !

ik vind het goed van Tijn dat hij nagellak verkoopt voor zieke mensen net zo als hij. Blij Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.