Zapp Awards 2018

Zo blij zijn de winnaars van de Zapp Awards

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Wie is de beste presentator, youtuber of artiest? En wat is het beste tv-programma? Dat werd zaterdagavond bekend bij de uitreiking van de Zapp Awards.

Kinderen konden afgelopen weken stemmen op al hun favorieten. Tijdens de uitreiking in Hilversum (hier terug te kijken) werden de prijzen uitgereikt. Hieronder de winnaars én hun reacties:

- Beste Zapp-presentator: Buddy Vedder

- Beste Zapp-programma: Freeks Wilde Wereld

- Beste TV-programma: Wie Is De Mol?

- Beste Artiest: Fource

- Beste YouTube-kanaal: StukTV

- Beste Online Concept: StukTV - Jachtseizoen

Nog meer prijzen

Jetske van den Elsen en Pepijn Genneweg wonnen de Zapper van het jaar. Deze prijs wordt uitgereikt aan Zapp-presentatoren die zich inzetten voor jeugdtelevisie. Jetske en Pepijn hebben elf jaar lang de BZTshow gepresenteerd. Bram Pollaert (12) ging met de Veer-In-Je-Reet Award naar huis. Dat is een prijs voor iemand die zich voor iemand anders heeft ingezet. Bram werkt vrijwillig in een zorgcentrum in Limburg.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Wie is de Mol? Giorgi, Vata en Elena kijken terug.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik wou eigenlijk dat lil kleine won

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.