Lachen Kind

Zo kun je het beste lachen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Lippen op elkaar of met je mond open? En laat je veel tanden zien, of juist niet? Lachen kan op veel manieren. In de Verenigde Staten hebben ze onderzocht wat de beste manier is.

Misschien denk je er zelf niet zo veel over na, maar onderzoekers van de universiteit van Minnesota waren heel benieuwd. Ze hebben daarom meer dan 800 mensen naar hun mening gevraagd.

Symmetrisch

En wat blijkt? De beste glimlach is niet te breed en laat niet te veel tanden zien. Ook een symmetrische lach vinden veel mensen mooi.

Breed lachen

Wat minder in de smaakt valt? Een hele brede glimlach vinden mensen vaak niet zo mooi. Toch zijn er veel mensen met een opvallende 'big smile'. Hieronder een paar bekende voorbeelden.

Max VerstappenMax Verstappen

MaximaKoningin Máxima 

JandinoJandino 

Romy MonteiroRomy Monteiro

Gerard Joling GordonGordon en Gerard Joling

Glennis GraceGlennis Grace

Mark RutteMark Rutte

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het is ook een soort belediging met voor de mensen die jullie als voorbeeld gebruiken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mensen zien lachen is altijd mooi Blij Ongeacht wat voor een lach ze hebben, iedereen lacht op z'n eigen manier :)

Lach, lach, lach...
Iedereen lacht om een mop.
Is dat goed?

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.