kikkers

Zo maak je zelf de leukste 1 april grapjes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het is 1 april; tijd om je vrienden en familie goed voor de gek te houden. Hieronder vind je voorbeelden en inspiratie voor de leukste grapjes!

1. De niet-werkende zeep
Benodigdheden: een stuk zeep en doorzichtige nagellak

Voor deze grap lak je een stuk zeep helemaal in met doorzichtige nagellak. Laat de zeep goed drogen en leg hem terug in de badkamer. Iedereen die zijn handen wil wassen zal niet snappen waarom het niet lukt.

zeep

 

2. Vieze Oreo’s

Benodigdheden: een pak Oreo-koekjes en witte tandpasta

Pak een Oreo-koekje en haal de twee bruine koekjes van elkaar af. Schraap de witte crème van de koekjes en doe er tandpasta tussen. Plak vervolgens de koekjes weer aan elkaar en leg hem terug in de koekjestrommel. Iedereen zal spijt hebben dat ze ooit zin hadden in een koekje.

oreo

3. De plakband-val

Benodigdheden: een rolletje plakband

Bedenk even hoe groot je ouders óf diegene die je wilt foppen is. Plak daarna een strook plakband op die hoogte tussen twee deurposten. Je ouders zullen niet door hebben dat er iets hangt en lopen recht in je val!

april

4. Het omgedraaide huis

Benodigdheden: niks

Probeer zoveel mogelijk dingen in de woonkamer of keuken om te draaien. Draai alle schilderijtjes, fotolijstjes en vaasjes om. Mensen die de ruimte binnen komen zullen denken dat ze in een omgedraaid huis zijn.

verward

5. Te kleine schoenen

Benodigdheden: wc-papier en schoenen

Prop de voorkant van de schoenen van je ouders vol met wc-papier. Zodra ze hun schoenen willen aantrekken zullen ze merken dat hun voeten er niet meer in passen. Als je het goed doet zullen ze niet merken dat het komt door het wc-papier!

gif

Anderen lazen ook: Zo fop jij iedereen op 1 april.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook