Editorial

Zo viert TikTokker Meester Jesper vakantie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Lekker bakken op het strand, chillen op het terras of zwemmen in meertjes. Wat doen TikTokkers eigenlijk in hun zomervakantie? Kidsweek vroeg het aan drie creators van het nieuwe boek TikTok Vacay. Vandaag de beurt aan Meester Jesper.

Heb jij vakantieplannen deze zomer?

‘Ik heb vorig jaar voor de allereerste keer gekampeerd. Op TikTok heb ik toen al mijn avonturen gedeeld. Dit jaar gaan we het kamperen nog eens proberen. Eerst op een camping in Frankrijk en daarna in Spanje.’

Wat is jouw ultieme zomerdag?

‘Mijn ultieme zomerdag begint met uitslapen op de camping. Daarna ga ik lekker in het zonnetje ontbijten. En vervolgens zwemmen of andere leuke zomerse dingen doen. In de middag vind ik het heel leuk om naar een bergetappe van de Tour de France te kijken.’

Heb je een goede anti-verveeltip in de vakantie?

‘Ik hou heel erg van gezelschapsspelletjes! Die blijven ontzettend leuk om te doen. Maar buitenspelen is in de zomervakantie ook altijd leuk. Speel bijvoorbeeld een zomers spelletje zoals flessenvoetbal.

Bekijk hier een TikTok van Meester Jesper:

@meesterjesper

Dingen die mijn leerlingen doen die ik niet begrijp deel 2! Wat moet er in deel 3?

♬ Spongebob Closing Theme Song Music - Ocean Floor Orchestra

Anderen lazen ook: TikTok is ineens een heel stuk strenger.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook