Zo wordt waterballonnen vullen een makkie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek
Redactie
Kidsweek

Pats! Met warm weer is het heerlijk om elkaar te bekogelen met waterballonnen. Maar het duurt altijd zo lang om ze te vullen. En dan moet je ze ook nog stuk voor stuk dichtknopen… Een slimme vader heeft nu een manier bedacht om honderd waterbommetjes in een minuut te vullen!

De Amerikaanse uitvinding heet Bunch O Balloons (Boel Ballonnen) en bestaat uit een dopje met 37 rietjes eraan. Aan elk rietje is al een lege waterballon met een elastiekje vastgemaakt. Om de bommetjes te vullen draai je het dopje op een kraan of tuinslang. Binnen twintig seconden zijn alle ballonnen vol! Dan kun je de kraan uit doen en even met de tuinslang schudden. De volle bommetjes vallen daardoor van de rietjes af en worden dichtgedrukt door de elastiekjes.

Elf keer zo duur
De bedenker heet Josh Malone. Het duurt nog even voordat zijn uitvinding in de winkel ligt. Eerst zamelt Malone via internet geld in om een fabriek te betalen om de bommetjes te maken. Dat gaat goed: binnen twaalf uur had hij het benodigde bedrag al binnen! De eerste bestellingen worden voor ongeveer elf euro voor honderd ballonnen in de Verenigde Staten bezorgd. Dat is elf keer zo duur als een setje dat je zelf moet vullen.

Wat vind jij: moet deze uitvinding ook naar Nederland komen, of vind je het juist wel leuk om de ballonnen stuk voor stuk te vullen?

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat handig zeg!, Duimomhoog Maar hoe doe je dat?

hebben wij ook thuis echt handig

Knap en apart

Ik vind dat deze uitvinding naar Nederland moet komen Juichen

Ik vind het een heel handig en een leuk idee want het is wel een beetje vermoeiend om steeds maar waterballonnen te vullen Juichen

Vet cooooool Oeps wel een beetje duur Vraagtzichaf
Het is zoms wel een beetje irri dat je al die waterbalonnen allemaal apart moet vullen Duimomhoog

cool echt vet die moeten echt in nederland kmen in elk sta Vraagtzichaf d dorpje

Ja zo kan je watergevecht houden honderd waterballonetjes te gelijk en ik hoop ook dat de uitvinding ook in nederland komt Juichen Juichen Oeps

gek maar werk wel
maar wat gebeurd er als ze knapen?
dan zijn je waterballonnetjes weg . dat is best zonde

Ik vind het best slim
Maar ik vertrouw het niet zo goed Duimomhoog

Ik vindt het op de oude manier beter

ha ha echt cool ik wil ik wel hebben

Best duur Oeps Oeps Oeps Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Duimomlaag *duimomlaag*, maar heel coooooool Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.