Instagram Salyerstwins

Zoek de verschillen tussen deze twee gezinnen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
plaatje
Niki
Meijer

Twee Amerikaanse identieke tweelingzussen trouwden met identieke tweelingbroers. De zussen kregen op bijna dezelfde tijd een baby. Zo zien ze eruit. 

Het koppel Jeremy en Briana lijken precies op het koppel Josh en Brittany. Zowel de broers als de zussen zijn namelijk een eeneiige tweeling. Alsof dat nog niet genoeg is, kregen de zussen rond dezelfde tijd een baby. Brittany beviel eerst van haar zoon Jett. Vier maanden later kreeg Briana een zoon, Jax. 

Alles samen

De twee setjes doen alles met elkaar. Ze wonen met z'n vieren samen in een huis en trouwden op dezelfde dag. De zussen wilden tegelijkertijd zwanger zijn van een baby. Ze vonden het namelijk belangrijk dat de baby's op elkaar zouden lijken. Hoewel de baby's neven van elkaar zijn, lijken ze net twee broers. 

Beroemd

Het tweelingkoppel is beroemd in de Verenigde Staten. In 2018 kregen ze een eigen programma op TLC 'Our twinsane wedding'. In de documentaire vertelden Briana en Brittany dat ze van plan waren om tegelijkertijd zwanger te worden. Twee jaar later lukte dat.   

De foto lijkt wel dubbel. Zie jij de verschillen?  

Anderen lazen ook: Tweeling (11) met verschillende huidskleuren.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook