Efteling

Zomerbaantje voor kinderen in de Efteling

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

DTP'er (Drakentandenpoetser) of Piraña-verzorger. In de Efteling kunnen kinderen deze zomer allerlei klusjes doen. En voor wie klaar is met werken, is er een verrassing.

Vanaf vandaag (zaterdag 7 juli) kun je op de website van de Efteling zien welke baantjes er zijn en hoe je je aan kunt melden. Uit alle aanmeldingen worden vijftien kinderen geselecteerd. 

Zomervakantie

De nieuwe werknemers gaan dan in de zomervakantie aan de slag. En als je klaar bent met werken... mag je met je gezin een dag gratis naar de Efteling!

Anderen lazen ook: Achtbaantesters gezocht.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Waarom stuur je dat op woensdag als het op zaterdag al online is gekomen

hoi,
ik zou dat echt heeeel graag willen,
ik ben 10 bijna 11 dat word ik op 20 september!
Blij Juichen Duimomhoog

ik vindt het juist goed dat jullie dit doen en dan kunnen kinderen meer leren van hoe de akttrakties in elkaar worden gezet en dan kunnen ze ook meer leren van de geschiedenis van de akttrakties .

Ik zou dat heel graag doen maar ik heb al andere plannen maar ik zou het heel graag doen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.