snapchat bril

Zonnebril met camera, een nieuwe rage?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Het klinkt gek, maar het bestaat echt: een zonnebril met een ingebouwde camera. Daarmee kun je video's van maximaal tien seconden opnemen.

De bril is gemaakt door Snap, het bedrijf van Snapchat. Niet zo'n verrassing dus, dat je de opgenomen filmpjes gelijk met al je vrienden kunt delen via Snapchat.

Snapchat

Met een knopje op de zonnebril zet je de camera aan. Na tien seconden stuurt het apparaat de video automatisch door naar Snapchat. Vanuit daar kun je 'm verder verspreiden. Bang dat je straks van alle kanten gefilmd wordt? Geen paniek, rondom de camera gaan lampjes branden zodra er wordt opgenomen. Handig hè? Zo kun je mensen met een Spectacles of Specs (zo worden de brillen genoemd) dus goed in de gaten houden.

Nederland

De zonnebrillen zijn in Amerika al even te koop, maar nu is-ie ook in Nederland te bestellen. De Spectacles is er in drie kleuren: koraalrood, zwart en turquoise. Je moet er alleen wel flink voor sparen. De zonnebrillen kosten maar liefst honderdvijftig euro per stuk.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de Kidsweek-krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Cool die wil ik ook Juichen Duimomhoog Blij

waar koop je die dan

Blij Blij Blij
Wil ik ook kan dat graag even naar me toe sturen plz Oeps Oeps Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.